Dissabte 21

Abril de 2018

Detall article

Timeline

Informació corporativa

RSS
07/01/2013 - 14:29h
El radiofònic ‘L’observatori econòmic’ estrena format televisiu als canals locals amb Humberto Salerno al capdavant
Un programa d’anàlisi econòmica que aporta coneixements pràctics per afrontar la crisi

La Xarxa incorpora aquest dilluns un nou espai al seu catàleg de continguts multimèdia. Al programa literari ‘L’última troballa’ i al musical ‘Catsons’, que des del setembre s’emeten en format radiofònic i televisiu, se suma ‘L’observatori econòmic’, un espai diari d’anàlisi econòmica en antena actualment a les ràdios locals que a partir d’ara disposarà també d’una versió televisiva setmanal als canals de proximitat.

El consultor i periodista econòmic Humberto Salerno, fins ara al capdavant de la versió radiofònica del programa, també en conduirà la televisiva, de 25 minuts.
‘L’observatori econòmic’ analitzarà l’actualitat del sector des d’una perspectiva didàctica i amb la voluntat d’aportar coneixements útils que ajudin els telespectadors a afrontar la crisi, com ara indicacions i consells per trobar feina.

L’entrevista i la tertúlia en seran els gèneres predominants, complementats en cada edició amb un apartat de reportatges produïts per televisions locals. També hi haurà una secció dedicada a iniciatives empresarials d’èxit presentada per Eusebi Graners, expert en noves tecnologies i tendències.

Entre la nòmina d’experts que col·laboraran en el programa hi ha Josep Soler,director general de l’Institut d’Estudis Financers; Joan Tugores, catedràtic d’Economia de la UB; Jordi Alberich, director general del Cercle d’Economia, i Lluís Torrents, director del Centre de Recerca del Sector Públic-Privat d'IESE.

Coincidint amb l’estrena, el programa d’aquest dilluns estarà dedicat a la recerca de feina i analitzarà el cas d’una reinvenció professional: la d’Iñaki Uriz, un exfinancer que treballa ara com a emprenedor.

Un periodista econòmic de llarga trajectòria

Humberto Salerno és periodista, guionista, productor i expert en Comunicació Corporativa i Màrqueting.

Llicenciat en Ciències Empresarials per la UB i Màster en Màrqueting, la seva trajectòria professional està vinculada a mitjans de comunicació com la Cadena SER, Punto Radio, Onda Cero, Radio Nacional d’Espanya, Intereconomía, Radio Espanya, Noticias.com, ‘Dossier Econòmic’ i ‘Món empresarial’, entre d'altres. D’altra banda, ha produït i dirigit continguts audiovisuals especialitzats en economia per a multiplataformes.

On i quan es pot veure ‘L’observatori econòmic’

Per ràdio, La Xarxa l’emet de dilluns a divendres, de 22 h a 22.30 h com un espai dins del programa d’informació i anàlisi ‘L’observatori’, dirigit i presentat per Joan Catà.

Per televisió, La Xarxa el distribueix cada dilluns als canals locals, que l’emeten en l’horari que convenen.

Per Internet, el programa es pot veure cada dimarts a www.xiptv.cat/lobservatori-economic