Dimarts 16

Juliol de 2019

Fitxa àudio

la xarxa

Jazz Club 13.12.13

Jazz Club - 13/12/2013

Programa presentat per la Susana Carmona.

En aquesta edició:

Avui són varies les informacions que copen els titulars de l’escena. La Festa de l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya amb el lliurament dels Premis 2013 n’és una d’elles i en parlarem tot escoltant alguns dels projectes que opten a guardó. Josep M. Farràs rebrà el premi especial d’aquest any en reconeixement a la seva trajectòria professional i les categories a compositor, músic, grup i disc de l’any es desvetllaran dilluns vinent al Cafè Royale de Barcelona.

Amb el Jazzback ens endinsarem en la figura d’un influent cantant de blues, guitarrista i harmonicista, el carismàtic Howllin Wolf i el nou disc d’Andrea Motis amb el Joan Chamorro Quintet i la participació de Scott Hamilton és avui la tria discogràfica del programa.

La mort de Nelson Mandela ha estat sens dubte el principal titular arreu del món i al Jazz Club avui volem començar escoltant la peça que el seu compatriota, el pianista i compositor sud-africà Abdulah Ibrahim, li dedicava. Mandela, enregistrada amb la WDR Big Band de Colònia i recollida a l’àlbum de 2008 ‘Bombela’, és el nostre especial record per a Madiba.