Dimarts 16

Juliol de 2019

Fitxa àudio

Jazz Club 05.12.13: Aldebaran4, Slow Quartet, “Pa’lante!”

Jazz Club - 05/12/2013

La programació regular de la Nova Jazz Cava recull en bona mesura l’actualitat de l’escena: la més nostrada, la internacional i la combinada amb les fèrtils aliances entre creativitats que provenen de diferents latituds.

Aldebaran4 és una mostra d’aquest tercer grup, músics de territoris diferents i que comparteixen sensibilitats afins quan de música es tracta. Amb un d’aquest quatre magnífics, el guitarrista Aleix de Gispert, parlarem d’Aldebaran i ens aproparem a l’estètica jazzística holandesa.

Slow Quartet és el nou projecte del contrabaixista David Mengual, una proposta introspectiva i relaxada que també volem escoltar. El latin jazz i la música afroamericana són el llenguatge del Sindicato del Latin-Funk, i també sonaran avui al Jazz Club.

I no deixarem l’actualitat discogràfica per escoltar “Pa’lante!” el nou àlbum a trio del pianista granollerí establert a Nova York, Albert Marqués. També us proposem submergir-vos en la màgia de la percussió d’Airto Moreira que avui protagonitza el Jazzback i volem compartir l’alegria dels col·legues de Contrabaix quan celebren 10è aniversari a Molins de Rei. Comencem amb música, “Longing for Peace” d’Aldebaran4.