Dissabte 20

Gener de 2018

Fitxa àudio

L'Observatori de l'Economia amb Humberto Salerno (Dilluns 3.12)

L'observatori - 03/12/2012

Les principals patronals, sindicats, col.legis professionals i universitats reclamen al futur govern de la Generalitat que prioritzi la indústria. Analitzat per Jordi Alberich, Economista.

Els principals sindicats d'Iberia, excepte el de pilots SEPLA, han presentat avui davant la direcció general d'Ocupació la convocatòria de sis dies de vaga pels dies 14,17,18,19,20 i 21 de desembre contra el pla de reestructuració, que preveu una retallada de 4.500 llocs de treball. Explicat per José Antonio Ramírez, President del comitè d'empresa d'Iberia a Barcelona.

Tres escoles de negoci ubicades a Barcelona estan considerades les millors del món d'un total de 80 procedents de 19 països, segons un ranquing publicat pel diari britànic "Finantial Times". D'aquestes tres, encapçala la primera posició ESADE, després IESE i en tercera posició EADA. Felicitem a Miquel Espinosa, Director General d'EADA.

Els ajuntaments de Tarragona i Altafulla han decidit que retiraran els diners de les entitats bancaries que apliquin desnonaments a veïns de la ciutat per impagament. Entrevistem a Sr. Francisco Zapater, Regidor de Relacions Ciutadanes i Universitat de l'Ajuntament de Tarragona.

I al final, les claus de l'Èxit amb Norbert Monfort i Joan Marc Garcia, creador de Grownies .