Dimarts 20

Agost de 2019

Fitxa àudio

012 Famílies i escola: Els joves i les Xarxes socials (33'45)

Famílies i escola - 05/04/2016

012 Famílies i escola: Els joves i les Xarxes socials Les xarxes socials des de fa un temps formen part de la nostra vida i ara ja, per als joves són una manera de comunicar-se, de pertànyer a un grup... de socialitzar-se en definitiva

Precisament per això en aquesta edició a 'Families i escola' parlem amb ells sobre les xarxes socials que més utilitzen i com les utilitzen.

De vegades també són una oportunitat. Guillem Estadella gràcies a youtube s'està fent un lloc en el món de la comunicació. En aquest capítol comptem amb les reflexions d'Oriol Fonollosa, mestre i membre d'Ididàctic i ens anima a observar el nostre comportament adult per entendre el de les noves generacions.

Especialistes i Testimonis:

Oriol Fonollosa és mestre de primària i membre d'IDIDÀCTIC, una plataforma d'apassionats de les tecnologies que treballen per potenciar els aspectes positius del món digital

Guillem Estadella ara té 18 anys, va descobrir youtube amb 14 anys. El seu videoclip "Fregando" ha tingut més de 16 mil descàrregues.

Testimonis: Marc Pau, les Maries, la Marina, la Xènia, l'Aniol, en Marc cursen primer de Batxillerat

Recursos:

Si voleu aprofundir en el tema doneu un cop d'ull al bloc

http://www.ididactic.com/edblog/

També us podeu descarregar la 'Guia per educar saludablement una societat digital' que acaba de publicar l'Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona. Hi han participat més de 20 experts en noves tecnologies, salut i educació. Un bon treball on trobareu pistes i consells per educar els vostres fills en l'entorn digital.

En aquest link us podeu descarregar la guia:

http://faros.hsjdbcn.org/ca/node/6919/download/11b318009ee9bf0a903487325987c0e0