Dissabte 23

Febrer de 2019

Detall article

Timeline

Actualitat

RSS
Política
21/11/2012 - 11:20h
Pere Navarro: ‘Esquerra ja ha decidit ser una crossa de CiU’
Declaracions a La Xarxa del candidat del PSC a la presidència de la Generalitat

El candidat del PSC a la presidència de la Generalitat, Pere Navarro, continua marcant distàncies amb els antics socis dels governs del tripartit. En declaracions a La Xarxa, Navarro dóna per feta l’entesa entre Esquerra i Convergència i Unió: Esquerra Republicana ja ha renunciat al seu nom d'esquerra i ha decidit ser ja una crossa de CiU”. Pel que fa a Iniciativa per Catalunya-Verds destaca que, igual que el PSC, “està en contra de les retallades, però a favor de la independència”.

El primer secretari del PSC prefereix no marcar objectius electorals, però és optimista i apunta que hi pot haver sorpresa. “José Antonio Griñán, si hagués fet cas a les enquestes, no hauria estat president d'Andalusia. Estic convençut que hi pot haver sorpresa també aquí”, assegura.

Sobre les filtracions al diari ‘El Mundo’, Navarro reconeix que li hauria agradat més contundència del president de la Generalitat a l’hora de desmentir les acusacions de corrupció. I afegeix: “convertir unes informacions d’un mitjà en un atac  a un país, és molt preocupant. Per molt important que sigui el càrrec... El senyor Mas té un problema amb un mitjà de comunicació. Té dret a defensar-se. Jo crec en la seva paraula, però han de reconèixer que CDC està sota sospita per temes de corrupció”.